”Zayn.. You should see this video.” säger jag

”Okey, come here!” säger han och jag tar med mig datorn och sätter mig jämte honom. Han börjar skratta på direkten. ”Who are these morons?” Jag börjar skratta åt honom och då klarnar allt för honom också. ”It's us, isn't it?”

”I've never said we're normal..” säger jag

”And I'm glad we aren't.” säger Zayn och ger mig en kyss.

 


 

Jag tar min väska ur skåpet och tar sedan följe med Klara och Lina ut. Vi går ner för trapporna och när vi kommit ut från skolan ser vi en stor folksamling.


”Vilka tror ni det är slagsmål mellan nu?” säger Klara

”En tjej som tagit en annans tjejs kille. Som vanligt.” säger Lina

”Tycker ni inte vi ska börja med slagsmål? Skulle passa oss. Biffar som vi är.” säger jag och spänner musklerna.
”Vad fan tog du min macka för?!” säger Klara och dra upp jackan så man ser ”musklerna” och puttar på mig lätt.
”Äh va fan! Det var Lina!” säger jag och puttar tillbaka.

”Skyll inte på mig va!” säger Lina

”Alltså ni är verkligen så jävla barnsliga det går..” säger Molly som kommit ikapp oss.

”Vi vill också ha slagsmål och vara coola.” säger Klara kaxigt

”Töntar.. Men vad är det för folksamling?” säger Molly

”Slagsmål tror vi.” säger Lina

”Hade ingen skrikit i så fall?” säger Molly

”Sant.. Vi går och kollar.” säger jag

 

Wilma kommer ikapp oss också och tillsammans går vi ner till folksamlingen. Vi ställer oss på tår men ser inget in ändå. Vi försöker då tränga oss in men alla bara klagar eller tillåter oss inte så vi backar undan i stället och skiter i det. Vi sätter oss på muren istället för att invänta min, Linas och Wilmas skjuts från Lucas. De fular sig som vanligt vilket får mig att skratta. Mitt skratt som är det pinsammaste någonsin då det är så högt och allmänt fult.


”IZABELLA?” hör jag hur någon ropar och jag känner igen rösten. Zayn såklart.
”Zayn? Where are you?” ropar jag tillbaka

”I'm here!” ropar han och jag kollar mot folksamlingen. Klar han är där. De börjar flytta på sig och ut kommer Zayn. Jag springer mot honom och vi träffas i en kram. Människorna runt oss 'awwar' och jag hör hur foton tags.

”Why are you here?” säger jag

”I'm here to pick you up, we're going for a ride.” säger Zayn

”With what and where?” säger jag
”With that one.” säger han och pekar på en limousin. ”And where we're going is a secret.”

”I gotta tell my friends I'm leaving with you.” säger jag och går och säger till mina vänner och sedan går jag tillbaka. ”And I gotta call my parents.”
”Not necessary, they've helped me fixed this so they know where you are.” säger Zayn
”Wow, just tell me where we're going.” säger jag

”You'll see. My last plan didn't worked out very well so I'm doing a new one now instead.” säger Zayn

”Aw, you're the best.” säger jag

 

Vi hoppar in i limousinen och han sätter sig som vanligt så att han har ryggen mot dörren och jag sätter mig i hans knä. Men var kan han egentligen ta oss? Han känner ju inte igen Sverige så bra liksom. Vi åker ett bra tag och det är inte fören vid 7 på kvällen som vi är framme. Jag hade inte fått titta ut på vägen hit men när jag äntligen stiger ur limousinen ser jag att vi är i Göteborg.

 

”Oh Gothenburg! First I thought we were driving in circles or something.” säger jag

”I've heard that some times now.. Come, let's check in.” säger han och jag kollar upp och ser att vi står utan Gothia Towers.

”But I don't have anything with me..” säger jag

”My little darling.. I've everything with me you'll ever need.” säger Zayn

”Oh, of course.. For how long are we staying?” säger jag

”Hm you see, we're leaving early Sunday morning so we're back in Stockholm around 1 so we can spend the last time with your family.” säger Zayn

”You're just so amazing, I can't believe I found you. I'm like the luckiest girl on earth.” säger jag samtidigt som vi kommer fram till disken och chauffören ställer ner våran väska jämte oss.

”We've booked a room in Smilik.” säger Zayn och jag kollar konstigt på honom. Men vi får en nyckel och han tar våran väska och vi går mot hissen.
”What was that for name?” säger jag

”Smith + Malik, you know if some fans gets to know where are living here.” säger Zayn

”Uh, you're a clever boy.” säger jag och Zayn trycker på numret till våran våning. Nummer 21 i East Tower vilket innebär Senior Svit. Inte illa. Nej, jag är ingen hotellnörd som kan alla hotell utantill utan jag har varit i Göteborg några gånger och bott i Gothia Towers ett antal gånger. "I'm hungry."

”Lucky you I'm taking you out to a restaurant now then.” säger Zayn

 

Vi åker upp och sviten är verkligen helt underbar. Verkligen helt amazing. Jag blir verkligen helt starstruck, gör han verkligen det här för mig? Jag måste drömma. Han plockar fram vad jag ska ha på mig och det är klänningen han hade köpt den där gången i London. Att han tagit med den därifrån är ju också helt galet. Jag måste verkligen ha den bästa pojkvännen man kan ha. Jag tar på mig klänningen och till så är det klackarna som var till. Jag sminkar mig också lite till och sedan är det dags för oss att gå. Han har bytt om till en skjorta och chinos. Vi går ner till lobbyn och där ber vi en i personalen ta ett foto på oss och sedan tar vi en taxi och åker iväg till restaurangen.

 

Restaurangen är någon ny som jag aldrig varit på förr men deras mat var verkligen gudomlig. Helt underbar. Efter restaurangen åker vi hem igen då vi ska upp tidigt imorgon för att Zayn ska få utforska staden och vi kan njuta av hotellfrukosten. Vi kommer in till rummet och slänger oss på sängen. Hotell har nog de skönaste sängarna som finns. Jag tar av mig mina skor och slänger iväg dem, gud vad skönt att bli av med dem. Jag tar även av mig klänningen och så kryper jag upp jämte Zayn som ligger i kalsonger. Han lägger armen om mig och så lägger jag huvudet på hans bröst. Jag kollar upp på honom och så ler jag.

 

”What do you look forward to most about me moving to London?” säger jag

”What a question. Am I just allowed to say one thing?” säger Zayn och han börjar fundera. Han är tyst i kanske 4 minuter och under hela tiden har jag kollat på honom och jag ser hur han hela tiden försöka dölja att ett leende sprids på hans läppar. ”It's hard, why just one thing?”

”Fun! I'll tell you what I'm looking forward to the most.” säger jag

”Hm I guess that whenever I miss you it's just a ten minutes walk to you.” säger Zayn

”Mine is that I can do this anytime I want to.” säger jag och kysser honom.

 

Sedan lägger jag huvudet på hans bröst igen och kollar på teven. Även om det inte är så bra är det bättre än ingenting. Men Zayn tar snabbt tag i mitt huvud och vänder upp det mot honom och så kysser han mig. Det blir snabbt passionerat och jag drar av honom kalsongerna.

 


Snart slut!! Skulle vara kul om ni kommenterar vad ni tycker om den här :-)! Jag har börjat på nästa och siktar in på att första kapitel kommer in på Söndag kväll tror jag!
Och om ni är jätte söta skulle ni kunna länka novellen för jag är nära på att slå mitt rekord och skulle vara kul om jag gjorde det. Isåfall kan jag lägga till din blogg/novell i länkar i menyn :-) Lämna en kommentar att ni har gjort det och jag lägger till er :-)

Kram på er!

 

8 kommentarer

L

07 May 2012 23:10

åHH GUD!! Inte slut än :( kmr ju dö när den är slut!!

Lilith

07 May 2012 23:17

Din novell är så sjukt bra! Tycker det är synd att den snart är slut men men… hoppas att din nästa blir lika bra eller bättre:) iallafall så är den här novellen helt amaZayn!;)

Åh btw jag har länkat din blogg så det skulle vara amaZayn ifall jag också skulle kunna få en länk:) kram xx

Melina

08 May 2012 07:03

Tjii vad bra! :D

Louise

08 May 2012 16:05

Amazing! Och jag länkar din novell nu också, så skulle va kul om du länkar mig med! :)

miranda

09 May 2012 18:35

snälla lägg upp nästa kapitel snart ! bara älskar novellen ! :)x

kolla gärna min :)x

miranda

09 May 2012 18:35

snälla lägg upp nästa kapitel snart ! bara älskar novellen ! :)x

kolla gärna min :)x

Saga

10 May 2012 19:26

Sjukt bra novell!! Har länkat den så skulle vara jättesjyst om du länkade min :D

Anonym

14 May 2012 19:45

Så jävla grymma dina noveller är

Kommentera

Publiceras ej