"Eleanor! Hur är det med dig?" säger jag samtidigt som jag kramar om henne. Vi har inte setts sedan den gången hemma hos Harry och Louis, men vi har pratats vid över sms lite granna under tiden i New York. 
"Det är super med mig, jag saknar Louis såklart men om två dagar åker jag och möter upp dem i LA så det kan inte bli bättre," säger Eleanor med ett stort leende på läpparna. "Själv då?"
"Det är bra med mig. Jag kom ju hem igår," säger jag.
"Hur känns det efter vad hon tjejen skrev till dig? Du vet att du inte ska lyssna på dem, de är bara avundsjuka," säger Eleanor och jag svarar inte utan bara kollar på henne. Hur vet hon vad som har hänt? "Jag pratade Louis innan jag åkte hit och han berättade för mig." Såklart.
"Det.. Det känns konstigt såklart. Och jag vill inte bry mig om vad hon skrev, men det är lättare sagt än gjort," säger jag.
 
Hon berättar lite mer om hur jag ska hanskas med fansen innan vi fortsätter mot dansgolvet där både mina och hennes vänner är och skiljs åt där. Hon går till sina vänner och jag går till Maisy, Tyler och Isaac. Vi dansar ett bra tag tills vi rör oss mot baren där jag beställer varsin öl till alla oss. Jag insisterar på att betala för alla oss fyra och efter ett tag går de med på att jag betalar. 
 
Vi slår oss ner på varsin stol vid baren och dricker upp vår öl. Som tur var så kommer det inte upp varken killar till mig och Maisy eller tjejer till Isaac och Tyler. De måste tro att vi är två par. Jag är nog den enda som drar nytta av det. Alla andra är singlar. 
 
"När Harry är hemma igen får ni två ha en fest i er lägenhet igen. Alla saknar honom och er förra fest var en av de bästa vi har varit på så det skulle varit perfekt," skriker Tyler för att överrösta musiken. 
"Fråga om han kan ha en fest hemma hos sig istället," skriker Maisy kaxigt tillbaka. 

Alla vi tre, jag, Tyler och Isaac, kollar med en undrande blick på varandra. Maisy brukar inte vara såhär. Vi tar det med en klackspark och det är snabbt glömt igen. Vi fortsätter prata om festen och Tyler och Isaac frågar mig frågor om Harry. De verkar verkligen sakna honom. Fast egentligen, säg en person hemma i Holmes Chapel som inte gör det. 
 
Isaac beställer in varsin ny öl till oss innan vi beger oss mot dansgolvet igen där Whistle av Flo Rida spelas. Efter att vi har dansat ytteliggare trettio minuter är jag helt slut i mina fötter. Dum som jag är tog jag på mig ett par extra höga. Så fötterna värker som aldrig förr. Jag frågar om någon av dem ska hänga med för att sätta sig ner och Tyler hänger med mig. Jag blir inte förvånad över att det är han som säger att han kan hänga med mig utan för att Maisy inte ens säger något till mig. 
 
Vi slår oss ner vid baren och jag ber bartendern överraska mig med en drink. Det gör han och jag får in en rosa drink som smakar hallon. Den är riktigt god. Inte undra på att han valde just den. Tyler beställer in en öl till sig. Jag vänder mig om för att se vilka människor som finns här. Om det finns någon annan jag känner igen. Förmodligen inte. Den enda jag hajar till på är en kille som påminner om Harry bakifrån. Samma klädstil och brunt, lockigt hår. Men när han vänder sig om är de inte lika alls.
 
Tyler går upp till dansgolvet igen och frågar om jag vill hänga med. Jag väljer att stanna här. Det värker fortfarande i fötterna. Även om jag är van vid klackskor så gör de här riktigt ont. Jag skulle ha valt converse eller några andra skor utan klack. Men det är inget jag kan göra något åt nu. 
 
Någon kommer upp och sätter sig jämte mig så jag vänder mig dit. En kille, eller rättare sagt man, som måste vara i trettio årsåldern. Han ler mot mig och beställer in en öl till sig. Sedan beställer han in en ny drink till mig. En likadan som jag redan har. Den kommer och jag tar såklart inte emot den. Han ställer den framför mig men jag ignorerar den, och honom, och kollar åt ett annat håll. Herregud, han är minst tio år äldre än mig. Jag föredrar killar i min ålder, tack. Plötsligt känner jag hur någon slår armarna om mig och jag hoppar till och kollar upp. 

"Hon är här med mig, jag är ledsen men hon föredrar det andra könet," säger Eleanor. 
 
Killen, mannen eller vad han nu är, blir röd i ansiktet innan han ursäktar sig och tar sin öl och reser sig. Jag, Eleanor och bartendern börjar skratta i kapp. Bartendern fattar att Eleanor bara skyddade mig. Eleanor slår sig ner jämte mig och så tar hon åt sig drinken jag fick från mannen. Hon säger att den ändå är betalad så varför låta den gå åt spillo? Hon har så rätt. 
 
"Jobbar du? Är det därför du inte stannade kvar längre i Amerika?" frågar Eleanor.
"Jag åkte inte hem för jobb -  nej. Men jag har ett jobb, bara inte ett jobb jag går till varje dag," berättar jag för henne.
"Du borde hänga med mig, gud vad kul det skulle vara. Så slipper jag vara ensam när dem är upptagna och så behöver jag inte vara ensam tjej!" säger hon.
"I wish typ, det hade varit riktigt roligt men det hade inte gått," säger jag besviket.

Wey Eleanor är med och allt. Tror ni Eleanor lyckas övertala Spencer? Spencer är ju ganska (läs: jätte) envis. But only time will tell.
 
Bild är inte klar än men tyckte ni förtjänade kapitlet än då. Så bild kommer upp senare.

10 för nästa.
 
Kram! ♥