Jag kommer in igenom dörren och ropar efter mina familjemedlemmar. Men det är lönlöst. Ingen är hemma. Jag går mot köket där jag ser ett rosa A4 papper ligga. Nyfiken som jag är skyndar jag mig fram för att läsa för att se vad som står där. Men även för att se vem det är ifrån. Jag ser på direkten att det är Harry på hans skrivstil. Jag tar med mig pappret och så går jag och slår mig ner på en barstol vid vår köksö för att läsa brevet ifrån Harry.
 

Min käraste Spencer Elizabeth Styles,

Jag har gjort bort mig. Igen. Jag vet att jag sa den 26:onde oktober 2012 att jag aldrig skulle göra dig ledsen igen. Men jag har det. Jag ångrar mig otroligt mycket men jag hade helt enkelt inte tid att tänka på det. Det var så mycket annat som var på min hjärna så det bara hände. Som sagt är jag väldigt, väldigt, ledsen för att detta har hänt men jag kan inte ändra på det nu. Jag hinner inte och jag kan helt enkelt inte. Jag måste ge mig iväg och det med detsamma. Om du vill att vi ska separera på oss nu, vet jag inte vad jag gör. Du betyder helt enkelt allt för mig.

 

Jag har tagit adjö av Allie och Darcy när jag lämnade dem på deras dagis. Det var så länge sedan jag var ifrån dem över två timmar att det gjorde ont att lämna bort dem. Det är helt sjukt hur stora de börjar bli. De är redan tre år! Det känns som om det var igår vi fick se deras små gröna ögon och det lilla lockiga håret för första gången. Jag har även lämnat av Nathaniel på skolan. Som vanligt fick jag inte följa in honom. Gamla farsan är visst inte lika rolig att ha och göra med när man är femton år.

 

Nu när jag kom och tänka på det vill jag gärna dela av mig av några av mina vackraste minnen jag har i mitt liv, jag är rädd att du inte kommer vilja se mig i ansiktet efter det här så jag vill gärna dela med mig om dem i hopp om att du kommer tänka annorlunda efter du har läst dem. För du är verkligen hela min värld och utan dig vet jag inte vad jag skulle ta mig åt. I alla fall, vi börjar ifrån början.

 

30 maj 1994, första gången jag träffade dig. Så klart kommer inte jag ihåg det. Jag var bara några månader. Men våra föräldrar sa alltid att det var då vi träffades för första gången. Så jag är hemskt glad för det datumet.

23 november 1999, då flyttade du till Holmes Chapel. Behöver jag säga något mer? Tänkte väl inte det.

2 juli 2005, när vi reste till södra Frankrike med våra familjer och vi hade vår första ”riktiga” kyss. Jag kommer ihåg det som igår. Hur vi smög iväg ifrån dem andra bara för att göra det. Jag ler bara jag tänker på det.

10 mars 2009, hm, jag gissar på att du kommer ihåg vad vi gjorde för första gången då.. ;)

30 juli 2012, då jag fick träffa min underbara son för första gången. Den känslan jag hade då går helt enkelt inte att beskriva. Jag var så spänd och rädd men samtidigt så glad. Det är bland det mest nervösa jag någonsin gjort. Men även det bästa.

26 oktober 2013, då jag fick tillbaka min stora kärlek efter månader av försök. Det var en underbar kväll, även om jag fortfarande har ett litet ärr på en knota efter att jag slog Isaac. Men vad gör man inte för sin kärlek?

5 februari 2014, då vi gick ut med att vi hade en son tillsammans. Vi behövde inte längre vara instängda utan vi kunde gå ut och göra grejer tillsammans som en familj!
9 januari 2016, då du sa ”ja” till mitt frieri. Den känslan är obeskrivlig den också.

20 augusti 2019, tre och ett halvt år efter mitt frieri blev det äntligen oss på papper också. Du blev äntligen Spencer Styles och det är förmodligen min favoritdag i hela mitt liv. Om man bara kunde hade jag mer än gärna gjort om det.

19 maj 2022, Nathaniel fick äntligen sitt efterlängtade syskon. Och inte bara ett, utan två. Underbara Allie Gemma Styles och Darcy Maisy Styles föddes. Vi båda fick namnet vi ville ha på vår först födda dotter, kunde det bli bättre? Nej, inte riktigt.

25 november 2024, vi köpte vårt tredje hus. Om man tänker till det i London och det i Sevilla, kan dem inte mäta sig alls. Det var huset vi alltid drömt om. Kommer du ihåg när vi var små och alltid gick runt på gatorna i Holmes Chapel och drömde om det huset? Och nu ligger det i våra händer. Visst, vi spenderar inte så mycket tid där som vi egentligen ville men vi har det åtminstone. Vårt liv finns i London, men när vi väl är där njuter vi så mycket vi kan. Det huset är verkligen vi. Så det datumet älskar jag verkligen.

 

När du läser det här hoppas jag att du verkligen inser att du älskar mig. För det gör du ju, eller hur? Så snälla, snälla, snälla, Spencer, glöm inte av det när jag nu snart kommer säga dig vad jag har gjort. Du betyder allt för mig som jag har sagt så många gånger förut så jag förstår faktiskt inte själv varför jag gjorde som jag gjorde. Jag ångrar det. Det gör jag verkligen. Om jag kunde ändra det hade jag gjort det ogjort. Låt det heller inte gå ut över Nathaniel, Allie eller Darcy. Dem är bara barn och även om dem var där, kan dem inte rå för det.

 

Ja, jag glömde köpa köttfärs. Så du kan tyvärr inte göra din underbara tacopaj. Jag såg verkligen framemot den, det kan du inte förneka, så jag är verkligen helt förstörd av att den inte blir av. Men vad jag är mest rädd för är att du kommer lämna mig för att jag är så hopplöst glömskt mest hela tiden. Är det över? Älskar du mig inte längre? Jag förstår dig verkligen om du nu känner så, men jag hoppas verkligen inte det. Jag hoppas att vi kan glömma detta och gå vidare, leva som vanligt. Men det kanske inte går. Du kanske är allt för besviken på mig. Men jag vill i alla fall att du ska veta det här; jag älskar dig, min lilla stjärna.

 

Massor av pussar,

Harry, din (ex-)man.

 

Ps. Jag lovade Nathaniel att köra honom till hans fotbollsträning när den börjar så jag, Allie och Darcy kommer tyvärr inte vara hemma när du kommer hem. Men jag är hemma runt 19:30 någon gång. Ds.

Ps 2. Jag älskar dig mer än du någonsin kommer förstå. Ds.

Ps 3. Ja, jag skrev bara detta för att visa hur mycket jag uppskattar dig och våra minnen tillsammans. DU är bäst! Ds.

 

Jag var verkligen så rädd medan jag läste brevet. Mitt hjärta slog hårdare av nervositet än vad det gjorde när vi stod framme på altaret för sex år sedan. Det var längesedan jag var så nervös för att få reda på något. Men samtidigt rädd för att få reda på det. Och så var det att han hade glömt köpa köttfärs. Samtidigt som jag bara vill slänga mig i hans armar för att han inte har gjort något hemskt vill jag slå honom rakt mellan bena. Han skrämde mig så mycket att det inte är sant. Jag bestämmer mig för att skicka iväg ett sms till honom.

Till Harry:
Du skrämde skiten ur mig! Nästan så att jag vill dra igenom en skilsmässa bara för det. Nej, men om du någonsin skrämmer mig så här igen så är det definitivt över. Och du? Jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer förstå. Puss på dig! Hälsa flickorna och Nathaniel om han är där.

Från Harry:
:-) Roligt var det i alla fall, erkänn bara! A och D hälsar tillbaka och säger att de vill ha pannkakor. Kolla ut på uppfarten så är vi där. Älskar dig mer. 


Nu var det slut. Jag vet att det var så där cliché som alla andra. De fick leva lyckliga tillsammans för alltid tillsammans och allt de där som man ser i Disney-filmer. Men jag klarade inte av att göra något annat än så det blev. Jag shippar dem tillsammans för mycket. Jag är helt galen i ett fantasi-par, håller jag på att bli galen eller? 
Men nu när denna är slut vill jag gärna höra ALLT vad ni har tyckt om den. Från början till slut, ja allt. Bra som dåligt, liksom. 
Om ni kollar in imorgon vid 18:00, kommer ni få se ett inlägg om den nya novellen. Lite basic om den och så där. 

Tack för att ni har varit med på denna här novellen, nya som gamla läsare. Ni är bäst och jag skickar ut all kärlek jag kan till er för ni är bara så underbara så att det inte är sant. Kram på er och hoppas att ni stannar till nästa! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

26 kommentarer

Rukaia

08 Nov 2012 18:14

Jag blev skiträdd själv men det var så jävla bra!!!
Det är nog den bästa novellen jag har läst på länge! <3

Josefin

08 Nov 2012 18:38

Asså guud, du skrämde skiten ur mig!! :P Den här novellen har varit superbra hela tiden, längtar till i morrn! :)

Nicole

08 Nov 2012 18:42

Ett jävla bra slut på novellen men samtidigt blev jag jävligt rädd!! En av dom bästa novellerna jag har läst!! <3

nelly

08 Nov 2012 18:45

tycker denna novell var/är fantastiskt älskar denna, du skriver på något bra sätt så att man inte vill sluta läsa <3 Men jag ser fram emot de nya novellen! <3 <3

Louise (thatdreamstory)

08 Nov 2012 19:02

Shit vad rädd jag blev! Vilken himla tur att det var ett skämt ;) Riktigt gulligt! Har älskat denna novellen, vet inte vad mer jag ska säga.. Good job! xx

Kajsa

08 Nov 2012 19:48

Novellen har varit helt fantastisk! Jag gillade den verkligen och även om jag verkligen inte var med från början så hoppas jag att jag kan stanna till slutet då du år otroligt skicklig!

//Kajsa :D

Anonym

08 Nov 2012 20:19

Tyckte denna novellen va grymt bra! ;)

Julia Anstrén

08 Nov 2012 20:20

Detta har varit den bästa novell jag någonsin läst!
älskde spänningen, hur gulliga dom var, hur gullig Harry var och man kan ju inte annat än att älska hur du skriver! Så sjukt bra! och Harry är min favvo av killarna så sjukt bra för det också!
Kram Julia ♥

Vilma

08 Nov 2012 20:29

Hahaha, guuud jag trodde Han typ gjort nå olagligt.. Bästa novell bloggen någonsin!! Längtar till nästa!!<3:) + Bästa novellen, ever!

Julia

08 Nov 2012 20:58

Åhh bättre slut hade jag inte kunnat tänka mig! Du är så sjukt grym, älskar den här novellen sjukt mycket så kmr nog förmodligen att läsa om den :)♥

j

08 Nov 2012 21:30

ooh, så jävla underbart!!!

Felicia Siecke

09 Nov 2012 13:18

åååh jag har älskat novellen, o du vet att jag börjat gråta o allting av den, å fyfan vad rädd jag blev där i slutet, jag tror min reaktion på brevet var värre än spencers....FYFAN ;)
men allting har vart såååå bra. keep goiiiing! x

:D

09 Nov 2012 17:35

kan inget mindre än att älskaaat den här novellen!!!

Sofia

09 Nov 2012 18:10

Underbar!!!!! Älskar denna novellen, lika mycket som de tidigare!!! Kan tänka mig att nästa blir lika stor succé!! <3<3

Hahaha, höll på att garva ihjäl mig när jag insåg vad han gjort, pappa trodde jag var helt dum i huvudet...

Många kramar!!!!!
/Sofia <3<3

emma

09 Nov 2012 18:19

Åh, jag äskar det! Och hela novellen har varit perfekt! :) <3

selma

11 Nov 2012 15:15

Vet du hur jävla rädd jag vart eller!? Alltså att läsa igenom alla minnen och att dom fick en Allie och en Darcy.Herregud det är den bästa novellen ever! Jag har levt mig in i den som om jag var Spencer! Kan inte förklara, ta aldrig bort din novellblogg även om du slutar skriva! fyfan vad bra<3

Anonym

11 Nov 2012 22:02

A men gud vad bra avslutning! Jag läser en massa olika noveller hela tiden och detta är nog en av de bästa avslutningarna! Annars känns det så tråkigt och dåligt men du fick verkligen den att sluta bra! Jag log hela tiden när jag läste de 2 sista kapitlerna!
Well done! En av de bästa! Kände det direkt när jag läste första kapitlet om själva novellen! Tack så mycket! Jättebra! Kram :D x

Maja såklart!

11 Nov 2012 22:04

A men gud vad bra avslutning! Jag läser en massa olika noveller hela tiden och detta är nog en av de bästa avslutningarna! Annars känns det så tråkigt och dåligt men du fick verkligen den att sluta bra! Jag log hela tiden när jag läste de 2 sista kapitlerna!
Well done! En av de bästa! Kände det direkt när jag läste första kapitlet om själva novellen! Tack så mycket! Jättebra! Kram :D x

Frida

25 Nov 2012 20:19

Tack för att du finns säger jag bara!!
Min kompis tvingade mig att läsa denna i fredag (det är söndag idag) jag tänkte att jaja jag får väl lyssna på henne men när jag såg att de va över 50 kapitel blev jag tveksam. Hon tvingade mig trotsallt attläsa kapitel zero o jag va ju två gen att börja läsa! Sagt och gjort här sitter jag knappt två dygn senare och har läst igenom HELA från start till mål har den varit den bästa NÅGONSIN, vill bara att de ska va sant typ o fyfasen vill lägga mig o gråta så bra den va. Du överraskede verkligen hela tiden!! De va verkligen så jag bah'NEEEEJJJ' i missa kapitel medan i andra 'aww'osv.
Så TACK VERKLIGEN TACK FÖR ATT DU SKREV DEN HÄR, BÄSTA EVER, sluta aldrig skriv för det hör gjorde du bra! Kram på dig! X

Svar: Ååååååååh, herregud! Tack så hemskt, hemskt, hemskt mycket. Sitter med världens iditotiska leende på läpparna just nu. Du ärrr bäst. Kraaaaaaam xxxx
Isabella

Stephanie

03 Dec 2012 21:19

FY FAN VILKET BRA SLUT!! Hur kan man komma på sånt??!! Asså det är bara för bra!!!!!!!!! <3 snälla sluta aldrig skriva och längtar självklart till nästa novell <3<3

Sera

01 Jan 2013 13:13

ååååh jag har läst hela novellen nu i efterhand och den är superbra! En av de bästa jag läst! Sjukt duktig ät du!

Anonym

03 Jan 2013 09:30

Jag har aldrig läst en sån bra novell i hela mitt liv!!!

Wilma

20 Jan 2013 13:20

Vet att de e en gammal novell, men endå! Gud vilken bra novell. Älskar att Harry fick ha massa känslor, i dom flesta ffs brukar han beskrivas som en player! :( Ville dock inte fortsätta läsa när S och Isak blev tillsammans, slutade läsa innan jag bestämde mig för att den kanske slutar lyckligt! Grymt bra!

gn

11 Feb 2013 03:11

I vilken kapitel står det om s och isak? ??

Svar: Jag förstår tyvärr inte hur du menar. :)
Isabella

Linn

16 Jul 2013 10:22

Den va bra! Jag gillar inte 1D (:O) men läste den ändå. Du har lite att jobba på med språket men i övrigt helt perfekt!! ;D

sanna

26 Jul 2013 19:12

3 gången jag läser denna, men fortfarande lika bra. gråter alltid till detta kapitlet, men ett väldigt bra slut! :)

Kommentera

Publiceras ej