Jag tar en sista blick i spegeln. Jo men detta får funka. Det fick bli den vita spetsklänningen och till det ett par guldiga pumps. Sedan har jag lite andra små guldiga accessoarer till, en klocka samt ett gammalt armband jag fått från min pappa. En enkel men snygg outfit helt enkelt. Jag kollar på Maisy som nu sitter och sminkar sig. Hon ser som vanligt helt vacker ut i sitt beiga fodral och i sitt blonda hår han gjort så det ser ut som om hon har svall i håret. Jag sätter mig ner jämte henne i väntan på att hon ska sminka mig. Hon är mycket bättre än mig så hon lovade att sminka mig också, hon gör nästan alltid det om inför något speciellt.

 

”Så, klart! Ska du ha samma vanliga eller?” säger hon och jag nickar till svars.

 

Hon sätter igång och det tar ett bra tag för varje gång hon gör något nytt hoppar jag till för att det kittlas. Men tillslut blir hon klar och resultatet blir bra om jag får säga det själv. Vi går ut och ställer fram all sprit och gör i ordning överallt. Vi tar bort vår egengjorda soffa och slänger in allt det i förrådet och sedan är det inte mycket mer vi behöver göra. Vi har varit här i lite mer än ett dygn så lägenheten har inte hunnit bli så stökig än.

 

Det knackar på dörren och jag går för att öppna, folket skulle inte komma fören om minst 30 minuter så vem kunde vara här redan? Nägpn har antagligen åkt för tidigt från Holmes Chapel gissar jag på. Sedan kommer jag på att det säkert är Harry. Jag öppnar dörren och visst har jag rätt. Där står en leende Harry med ett äpple i handen. Jag släpper in honom och så går vi till de andra som sitter vid bordet och har börjat dricka lite. Jag slår mig ner jämte David och han häller upp ett glas med något i, vad vet jag inte riktigt men det är gott.

 

Jag kollar runt på allt folk, nu är alla här så nu kan festen börja på riktigt. Det känns underbart att ha alla gamla vänner samlade i sin lägenhet och bara festa. Och när de såg att Harry var här också blev de ännu mer glada. Alla saknar verkligen honom, det var alltid han som fick alla glada och man kan helt enkelt säga att inget är sig likt längre när inte han springer runt och fular sig dag ut och dag in.

 

Jag går och sätter mig på en stol trött som jag är. Jag har varit uppe enda sedan halv nio och det är inte ofta jag går upp så tidigt längre när jag inte går i skolan. Men jag blev anlitad av en grym modellagentur och jag har sett London lite mer och umgåtts med Harry så jag klagar inte. Jag hör hur någon drar ut stolen jämte mig och vänder mig dit. Det är en lite halvdragen Harry som slår sig ner jämte mig.

 

”Har du kul eller?” säger jag

”Bästa festen sedan ja, sedan jag flyttade. Inga fester är inte ens i närheten av så bra fester Holmes Chapel har att erbjuda och nu är det en i London, underbart!” säger han

 

Jag går och hämtar två öl, en till mig och en till Harry. Jag är väll inte världens största fan av öl, men det går bra efter man har druckit lite annat också. Vi kör en tävling om vem som dricker upp snabbast och den som förlorar är skyldig den andra en pizza. Harry borde egentligen veta att han inte ska köra dricktävling med mig då jag alltid har vunnit och alltid kommer göra det, men han är dum som tror han kommer göra det. Jag vinner såklart och vi bestämmer att han ska komma med en pizza till mig imorgon.


Harry drar med mig upp på dansgolvet, eller rättare sagt golvet i vardagsrummet som folk har börjat dansa på och så börjar vi dansa med varandra där. Sedan hör jag hur Boyfriend av Justin Bieber börjar spelas och vi fortsätter dansa. När låten har gått ett tag tar han in mig och kollar mig rakt in i ögonen och börjar sjunga med.

 

So give me a chance cause you're all I need girl. Spend a week with your boy I'll be callin' you my girlfriend. If I was your man, then I'd never leave girl. I just wanna love and treat you right.”

 

När han sjungit den versen släpper han mig och vi fortsätter dansa som förut tills låten är slut och jag smiter därifrån. Jag går till spritbordet där jag träffar på några vänner som jag börjar prata med. Jag berättar stolt att jag blivit anlitad och de gratulerar mig och säger att de kommer spara varenda omslag jag kommer vara på på tidningar. Jag bara skrattar åt dem, som om jag kommer bli så stor.

 

Jag tar en drink och sedan fortsätter jag bort mot Maisy som står och pratar med några. Jag försöker hoppa in i samtalet men lyckas inget vidare utan lyssnar bara istället. De pratar bara om ointressanta saker så jag börjar leta efter David. När jag hittar honom står han såklart och hånglar med sin pojkvän i ett hörn. Borde vara jobbigt och flytta från sin pojkvän. Sedan kommer jag på att jag gjorde det, men jag hade egentligen inte något val. Eller det hade jag nog, men jag klarade bara inte av att stanna kvar i Holmes Chapel under omständigheterna.

 

Så jag fortsätter och leta efter någon jag kan prata med. Då går jag förbi Hank, George och Gaby som ropar på mig. Jag går dit och börjar prata med dem. De tackar för festen och att de hoppas de får komma tillbaka snart igen. Sedan drar de med mig upp på dansgolvet även om jag klagar emot. Men Hank tar tag i min överkropp och George tar min fötter och bär upp mig och bär mig till dansgolvet. Motvilligt börjar jag dansa med dem tre, men sedan blir det roligt och jag släpper loss på riktigt.

 

Jag säger hejdå till de sista som inte ska sova här och sedan går jag och lägger mig i min säng. Där ligger även två till som ska sova här så jag är glad att jag har en otroligt stor säng. När jag lagt mig ner och ska sova kommer jag på att jag inte sett Harry gå, han borde ju ändå sagt hejdå till mig, inte sant? Så jag går upp igen och går in till Maisys rum för att fråga henne. Hon säger också att hon inte sett han gå, jag går till David och inte har han heller sett Harry gå.

 

Jag börjar leta efter honom överallt, i mitt rum, i Maisys, i Davids, i vardagsrummet, i köket, i toaletten, ja överallt helt enkelt. Sist går jag till förrådet och där ligger han sovande. Han har lagt sig på kuddarna och jag gissar att han måste gått dit för någon timme sedan och somnat för han är för full då det står en halvdrucken öl jämte honom. Jag lägger en filt på honom och tar ett kort på honom och lämnar honom sedan där och går och lägger mig i min säng.