Vi sätter oss ner för att äta och pappa börjar prata.

”We have something to tell you all. And wanted to do it when Zayn was here.” säger han och tystnar

”We are planning to..” fortsätter mamma


”..go home tomorrow and we wonder if you, Izabella and Wilma, want to stay here 4 extra days? We have already talked with your parents Wilma, so it's up to you now!” säger mamma

 

”Oh yes we do! You are kidding now aren't you?” säger jag

”No! And we want to ask you Zayn if you like can look after the girls so they don't do anything bad? Since you are 18 and famous you won't do anything really stupid. So, could you?” säger pappa
”Yes. Of course!” säger han och kramar om min hand under bordet.

”Good. But you all got to promise me. Nothing stupid or I'll come here straight away and take you home.” säger pappa och tar en pizza bit. ”But I have talked to Jerry and he will check up on you somtimes but not that often, we want you to have fun!”

Vi äter upp och sedan går vi 3 in på mitt rum. Vi spelar kort och bestämmer oss sedan för att tjuvringa till någon av killarna.


”Who do you think we should call to?” säger Wilma

”Hm.. Louis!” säger Zayn och jag nickar instämmande. ”But I can't talk so one of you have to. And from one of yours mobile too. Here is the number.” säger han och visar Louis mobilnummer på telefonen.
”I talk, Wilma can't be serious.” säger jag och flinar mot Wilma. Jag slår numret på min mobil och signalerna börjar gå. Efter 5 signaler svarar han.

 

”Hey it's Louis.” svarar Louis

”Hey! My name is Tiffany. Your order of 100 green condomes with the taste of stone is here. But you have misspelled your address. Can you please say it again so you can have them tomorrow?” säger jag och hör hur Zayn och Wilma skrattar. Jag gör visktecknet vid munnen och de tar en kudde var för att hålla bort skrattet.

”Eh, my order of what?” säger han och man hör verkligen på rösten att han inte förstår något.

”Your order of 100 green condomes with the taste of stone, sir!”

”No, no thats not me who has order that.”
”Yes, yes of course it's you. Louis” säger jag och kommer på att jag inte kan hans efternamn. Fort som tusan mimar jag till dem andra och frågar om hans efternamn och de svarar. ”Styles.”

”Ehm, I'm Louis Tomlinson” säger han och jag kollar surt på dem men de skrattar bara mer och mimar att det är Harrys efternamn.
”Oh. I've heard that you are married with Harry Styles so I just assumed that you had his lastname. But I'm so sorry for this missunderstooding. But where do you want your condomes Louis TOMLINSON” säger jag och säger Tomlinson extra mycket.

”They aren't mine.” säger han och nu skrattar Wilma och Zayn extra högt. ”Oh, you are kidding. I recognize that laugh. It's Zayns!! Hey Izabella!” säger han och nu börjar även jag skratta

”Shit.. You got me! Just admit, you got scared that you had 100 condoms on you way home.” säger jag

”Nah.. Just glad so I can be with Zayn all night long with protection! He's so soft, just so wonderfull.” säger han och skrattar till.

”Oh, well. Do you want him home now? I can tell him to go home now.”

”You can borrow him, but don't do anything stupid!”

”We never do!”

”If you say so... But I don't believe you!”

”Well I gotta go. Bye!” säger jag och lägger på innan han hinner svara. Jag kollar på klockan, 9 visar den. Vi sätter oss vid datorn och kollar lite på roliga videos på youtube. På sidan ser jag att det står video diary one direction.

”Oh! Put that on!” säger jag och pekar och Wilma som har musen klickar på den.

”No, no please don't! It's emberrasing!” skriker Zayn men ingen bryr sig vad han säger utan vi sätter på den ändå. Jag skrattar så jag kikna, Wilma likaså och Zayn skrattade faktiskt han också ibland. Vi kollar igenom alla och börjar efter det kolla på 'funny moments with 1D' som olika fans har gjort, och dem var roliga kan jag säga.

”I've never seen those. I have to show this for my boys!” säger han och vi fortsätter kolla tills klockan är halv 11 då min mamma kommer in i rummet.

”You can stay here if you want to, Zayn. But the girls need to sleep now because we are going early tomorrow and I want them to come with us to the airport.” säger mamma

”Yes I would like to.” säger Zayn

”Okey, then I'm going to get the extra bed for you so you can sleep in here.” säger hon och går iväg.

”You can sleep in her bed with Izabella.” säger Wilma på direkten när mamma stänger dörren.

”Can I borrow a t-shirt from you?” säger Zayn och kollar på mig. Wilma börjar skratta och vi kollar konstigt på henne.

”I've already seen you without t-shirt and I know Izabella has too. So, why on earth do you need one?” säger Wilma

”Ehm..” säger Zayn och blir tyst. ”Just give me one.” säger han och mamma kommer in med sängen. Vi lägger oss i sängarna, Zayn med mig och Wilma på extra sängen. Vi säger inget mer utan vi somnar nästan på direkten.

 

Jag vaknar mitt i natten av att Zayns penis står upp och nuddar vid min rumpa eftersom vi ligger sked.

”What on earth?” säger jag och slår till Zayn så han vaknar.

”Oh my good, oh, I'm so sorry!” säger han och jag hör på rösten hur han skäms. ”I've must have dreamt something. I'm sorry!” säger han om och om igen

”What are you guys doing?” säger Wilma trött


GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!! Hoppas ni får ett toppen år och att ja allt blir toppen med 1D, alla får träffa dem och att de kommer till Sverige!! 

Sms från Zayn.Haha! Little swedish girl dating english celeb. That's not rare? I also hope they will. Miss you.”Jag svarade på direkten.I'm half english, don't forget that! Miss you too!” skriver jag och tar med mig Wilma in på mitt rum för att lägga oss i sängen för att sova. Ännu en dröm om Zayn.


Min mobil började ringa stup i kvart, jag fick minst 10 sms i minuten. I varje sms stod det något liknande med ”You only want him 'cause he is famous”, ”You are to ugly for him”, ”You don't deserve him, you don't even like 1D” eller ”He only wants you 'cause you are f*ckable”. Jag stängde av mobilen, jag orkade inte mer. Tårarna bara rann, det gick inte att få slut på dem. Varför jag? Vad har jag gjort dem, annat än att bli kär i deras idol? Är det fel? Jag ligger kvar i sängen hela dagen, gråter och tänker vad har jag gjort för att få all den här haten mot mig. På kvällen springer Zayn in i mitt rum, frågar varför jag inte hört av mig och jag säger som det är. Alla hatar mig. Han blir ledsen, gråter han med. Vi ligger i sängen när Zayn plötsligt utbrister ”Jag slutar i One Direction för att vara med dig, då ska vi se vad alla fans säger.” Jag blir så otroligt glad över att han bestämde sig för att göra något sådant för mig. Han ringer sin manager och berättar allt. Managern blir arg på honom för att sluta bara för en tjej, men Zayn har bestämt sig och inget går att ändra på hans val. Efter det ringer han Liam, Niall, Harry och Louis. De blir heller inte glada, men de förstår honom och säger att de snabbt kommer hitta en ersättare och funderar på att ta med Ed Sheeran istället om han vill. När han ringt och pratar med dem bestämmer han sig för att gå ut med det på twitter, och sagt och gjort han gör det. Många blir besvikna, hur ska de göra med låtarna de spelat in? Ska han vara med på dem och det är inget han har tänkt på så han ringer upp managern och frågar honom. Han säger att de ska försöka klippa bort Zayn från låtarna så gått de går, annars får han vara med. När han har hört av sig till alla lägger vi oss i sängen igen. Lättade över att allt gick så lätt, fast så skulle vi nog inte tänkt för i nästa sekund hör vi folk utan för skrika ”GE OSS TILLBAKA ZAYN!” Vi blev rädda, men ville vissa oss modiga så vi gick ner till dem och berättade hur allt låg till och att han minsann aldrig skulle gå tillbaka efter vad de har gjort mot hans tjej. De blev ledsna men Zayn orkade inte bry sig så vi gick in igen. Där åt vi lite sedan gick vi till mitt rum igen. Vi myste, kollade på film och hade det allmänt trevligt.

 

Jag vaknade och kollade på klockan, 9 var den. Jag smsade Zayn ”Hey, you are still in 1D, right?” eftersom drömmen hade känts så verklig. Jag låg och tänkte på drömmen, så jäkla dum dröm. Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja att han gav upp sin dröm för mig. Jag fick ett sms och det väckte upp Wilma. ”Hi! Yes? Why?”. Jag svarade på direkten med ”Nah, just the weirdest dream ever.”

 

”Ska vi gå upp? Vi kan fråga mamma om vi får gå till stan, det är ändå sista dagen här.” säger jag ”Ja visst. Kan vi äta pannkakor? Sugen på det!” svarar Wilma och vi går upp och går till köket där mamma redan är.

”Kan inte du göra pannkakor?” frågar jag mamma

”Visst. Jag och pappa har pratat. Och eftersom det är sista dagen idag innan vi åker hem, tycker vi att ni kan få gå ut .” säger hon och vi både lyser upp.

”Tack du är bäst!” säger jag och går fram och kramar henne. ”Tacka inte bara mig, det var din pappas idé. Han såg hur ledsen du blev när du inte fick träffa Zayn mer så han tyckte du skulle få det. Han tycker också du ska ta hem honom hit ikväll på middag så vi verkligen får träffa honom.” säger mamma

”Hm, visst jag kan fråga honom.” säger jag och tar upp min mobil och ser ett sms. ”Tell me 'bout it!” såklart från Zayn. Jag svarar honom ”Sure tonight? My parents want to have you over for dinner! You don't have to, but they really want to. It would be fun!”. Jag lägger ifrån mig mobilen och försöker hänga med i mammas och Wilmas samtal. När mamma gjort pannkakorna och vi ätit upp dem går vi till mitt rum för att klä på oss. Jag väljer ett par blåa högamidjeshorts och en vitröd randig t-shirt. Enkelt men snyggt. Wilma tar på sig en blommig byxdress och vi gör oss redo för att gå ut. Vi bestämmer att vi ska gå på Oxford Street idag så vi slipper gå så långt. Vid 4 känner vi oss färdiga och går hem med våra kassar.

 

”Herregud vad ni har shoppat! Vad har ni köpt?” frågar mamma när vi kommer in igen
”Jag köpte en lång klänning, 2 jeans, jeansjacka, pyjamas, underkläder och en fjant tjockiströja.” säger jag
”Jag köpte jeans, t-shirtar, linnen, tröjor och en tjockiströja men för mig var den inte fjant!” säger Wilma
”Så var var det för tröjor?” frågar mamma
”I
One Direction” säger jag och skrattar.
”Det är det bandet Zayn är med i va?” säger hon och ler ”På tal om honom, kommer han ikväll?”

”Haha ja han skrev att han gärna kom. Han sa att han kunde komma runt 7, är det bra?” frågar jag henne.

”Visst. Jag orkar inte laga mat, går de bra med pizza?” säger mamma

”Ja, men kom ihåg att han är muslim så han äter inte griskött!” säger jag och vi går till mitt rum för att lägga av oss alla kassar och för att ta det lugnt innan han kommer. Vi somnar och vaknar av att det knackar på dörren.

”Can I come in?” säger rösten och först efter ett tag fattar jag att det är Zayn.
”Yes. Sure!” svarar jag honom och går upp från sängen för att möta honom i en kram. Vi väcker Wilma och går ut för att äta. Vi sätter oss ner för att äta och pappa börjar prata.

”We have something to tell you all. And wanted to do it when Zayn was here.” säger han och tystnar

”We are planning to..” fortsätter mamma


Besöksrekord idag!!!!!!! TACK SÅ MYCKET! Någon som glömde av att det första var en dröm? Såå vad tror ni de har bestämt???

Jag tar min mobil och loggar in på twitter och söker efter Zayn för att börja följa honom. Jag ser att han har lagt ut ett foto på sig själv och kollar på det. Han i min mjukisdress. I texten till bilden står det ”I've walked around like this all day. So you are close to me all the time no mather what.” Jag kollar på lite replays och de flesta tror att den tillhör hans mamma eller syster och jag pustar ut. Ingen anar något.

 


Jag vaknar upp vid 12 och då har Nelly redan gått hem. Hon har lämnat en lapp där det står ”My mum wanted me to go home. Call me sometime so we can see each other before you leave.” Jag väcker Wilma och tillsammans går vi ner för att äta frukost. Vi plockar fram allt och sätter oss vid bordet.

 

 

”Så.. Vad händer idag då?” frågar Wilma

”Ja du.. Jag vet inte. Stanna inne såklart. Leka med mina bröder? Film? Baka?” säger jag

”Baka! Eller kan vi inte typ.. Lura ut dina föräldrar så gör vi en tre rätters åt dem?” säger hon lite tystare för att mina föräldrar inte ska höra.

”Ja! Men frågan är hur? Ska ungarna stanna här och hjälpa till? Jag vet att de är 5 år och inte mycket till hjälp, men ändå!”

”Visst, var ju inte ute med dem igår så vi gör det roligt för dem.” säger Wilma och mamma kommer in i köket så vi blir tysta.
”Jaha, här känner man sig välkommen. Man kommer in och det blir helt tyst.” säger mamma och tar kaffet och går ut igen.

”Jag vet! Vi ringer Jerry och säger att han ska ringa till pappa för att han behöver hjälp med något. Låter det bra?” säger jag till Wilma ganska tyst.

”Toppen, ring nu!” säger hon och jag går för att hämta min mobil. Jag ringer och han är med på idén och ska ringa vid halv 5 så vi kan göra maten klar till halv 7och så ska han underhålla dem under den tiden. Under tiden medan vi väntar leker vi kurragömma med mina bröder och massa andra lekar med dem. Jag har helt glömt av min mobil och när jag går för att kolla på den ser jag att jag har fått sms från Zayn. ”I've got a new follower on Twitter called Izabella Smith. Do you know her? Nah, that one was boring. What are you doing?”. Jag orkar inte svara just nu så jag lägger ifrån mobilen och börjar kittla Troy istället. Han skrattar och sparkas och får in en spark i min mage.

”AJJJ! Vad håller du på med?” skriker jag

”Förlåt.. Men du kittlade mig, förlåt!” svarar Troy mig

”Det är lugnt gubben!” säger jag och bär upp honom från sängen för att krama honom. Jag sätter ner honom och kollar på klockan på mobilen och ser att den är kvart över 4 och inser att snart kommer Jerry ringa. Och i nästa sekund ringer han. Jag hör att pappa pratar lite med honom och sedan kommer pappa in i mitt rum.

 

”Kan killarna stanna hos er? Jerry behövde hjälp så jag och mamma ska åka dit.” säger han

”Ja, visst. Hur länge blir ni borta tror du?” frågar jag honom och försöker låta som om jag inte vet om något.

”Vet inte riktigt. Ringer på hemvägen, ha det så roligt då!” säger han och går ut. Jag väntar med att berätta för Troy och Kewin tills jag hör att mamma och pappa verkligen har gått ut så de inte springer efter för att berätta, för man vet ju aldrig med små barn.

”Nu när de har åkt ska vi laga tre rätters åt mamma och pappa. Och ni vill hjälpa till va?” säger jag och ser hur de lyser upp.

”Hur lagar man en tre rätters? Är det gott?” säger Kewin och jag och Wilma börjar skratta.
”Det är först en liten rätt, rostade mackor med räkröra på, sedan en stor rätt, grillad fläskfilé med hasselbackspotatis och en efterätt som blir marrängschwiss.” säger Wilma
”Mums!” brister Troy ut och vi börjar skratta.

”Kom igen nu! Nu går vi till köket!” säger jag och alla följer efter mig då jag går dit.

 

Vi börjar med att kolla så att allt finns där och tur var så gör det det. Vi börjar med att duka bordet och killarna hjälper till men när vi ska börja med maten tycker de att de är tråkigt och går in på deras rum för att leka istället. Vi börjar med salladen så vi har det klart. Efter det tar Wilma förrätten och jag tar huvudrätten. Vi lagar maten och vi blir faktiskt helt nöjda. Efterrätten gör vi tillsammans med killarna också och när klockan är kvart över 6 ringer mamma och säger att de snart är hemma. Perfekt. Vi släcker ner och tänder massa ljus och går och ställer oss vid dörren för att invänta dem. 5 minuter senare kommer de och när de kommer in blir de tårögda, speciellt mamma.

 

”Gud vad ni är underbara.” är det första hon säger och spricker ut i ett stort leende.

”Ja, verkligen.” fortsätter pappa.

”Kom så sätter vi oss och äter innan det blir för kallt.” säger jag och vi går in till bordet.

”Det konstigaste av allt är att när vi väl kom fram till Jerry så behövde han inte hjälp utan bara pratade med oss och visade något som Ally och Tracy lärt sig.” säger han och kollar på oss. Han ser att vi ler och fattar nu allt. ”Erkänn nu, det var ni?”

”Yes box!” säger vi i kör och ler ännu mer. ”ÄT NU!” fortsätter jag. Vi alla börjar äta och det är verkligen gott och när maten är uppäten går vi oss och sätter oss vid teven och äter efterrätten. Vi slår på en tevekanal och där på är One Direction.

”Izabella? Är inte det han killen du brukar träffa?” frågar mamma mig.

”Eh, jo.” säger jag och blir röd om kinderna. Att jag alltid ska tycka allt är pinsamt.

”Är det han på riktigt, eller en kopia?” säger mamma

”Det är han och han är med i det bandet som Wilma älskar. One Direction.” säger jag

”Nä men vad coolt! Våran dotter dejtar en världskändis! Varför har du inte berättat det?” säger pappa

”För jag fick reda på det för 3 dagar sedan och tyckte inte det är något speciellt. Kan vi inte byta kanal snälla?” säger jag och de byter. Jag tar upp min mobil och ska svara Zayns sms jag fick tidigare idag. Jag svarar med ”I recognize it... My parents saw you on tv and were really amazed that you are famous. Okey who wouldn't be? But hope they let me see you before I go because of that.” Jag lägger ifrån mig mobilen för att koncentrera mig på teven, men lyckas inte så bra utan somnar istället. Jag vaknar senare av att min pappa står och slår två grytlock mot varandra.

 

”LÄGG AV!! Hur gammal är du egentligen?” skriker jag och han bara börjar skratta

”Jag är 38 hurså? Vet du inte det?” säger han och flinar

”Betée dig som det då!” säger jag och gräver ner mig under filtarna och kollar min mobil. Sms från Zayn. ”Haha! Little swedish girl dating english celeb. That's not rare? I also hope they will. Miss you.” Jag svarade på direkten. ”I'm half english, don't forget that! Miss you too!” skriver jag och tar med mig Wilma in på mitt rum för att lägga oss i sängen för att sova. Ännu en dröm om Zayn.


Den första som sa efternamn var Klara, så besök hennes blogg här: http://novellaboutonedirection.blogg.se/. Vad tror ni, kommer de träffas? Och förresten, var kommer alla nya läsare ifrån??? Massa nya idag, men det är ju bara roligt! :) Och vad tycks om nya headern och färgen?? Gamla eller nya? Ser ni inte tryck F5.