Jag läser igenom twitlongen. En gång till efter det. Och en gång till. När jag läser om den igen är det sista gången. Sammanlagt läser jag igenom den fyra gånger. Jag vet inte hur jag ska reagera. Jag vill ta det med en klackspark och bara skita i det, men det skrämmer mig. Rädd för att fler ska ta reda på det. Att det ska komma ut. Hat och uppmärksamhet är det sista jag behöver i mitt liv just nu.

 

Tjejen har listat upp en hel lista med grejer som förknippar mig med Harry. Bland annat att jag att kommer ifrån samma ställe och att jag var hemma samtidigt som han var hemma. Tydligen har hon följt mig på Twitter länge och studerat allting jätte noga. Hon skriver också att jag var i New York på hans konsert när han tillägnade en låt till en speciell tjej. Det finns sammanlagt runt tio olika anledningar varför det skulle vara jag som han dejtar.

 

Det som skrämmer mig mest är hur hon har klurat ut allt. För allt stämmer verkligen. Ingen av dem är påhittade och därmed falska. Vissa människor är rent ut sagt läskiga. Jag trycker bort den och så svarar jag henne med att jag inte är hans flickvän. Det är delvis sant. Vi dejtar bara fortfarande och just nu pratar vi inte alls. Så man kan inte säga att jag ljuger. Jag kollar mitt Twitter flöde lite innan jag loggar ut från Twitter och går in på Facebook istället.

 

”Du ser ut som om du precis har sett ett spöke,” konstaterar Nadia och jag vänder min blick mot henne. ”Vad var det som hände?”

 

Jag bestämmer mig för att berätta för henne. Jag börjar från början med mig och Harry sedan vi var små tills jag bröt upp med honom. Jag berättar till och med om Nate för henne. Det är första gången jag gör det för någon jag inte har känt länge. Man märker på henne att hon tar det bra. Efter jag har berättat om det som hände mellan mig och Harry i New York stannar jag upp.

 

”Så du dejtar Harry Styles, killen i One Direction, och du har en son med honom?” säger hon och jag nickar. ”Åh! Jag vill verkligen träffa honom! Han verkar helt underbar!”

”Vem av dem? Harry eller Nate?” säger jag.

”Jag menade Nate,” börjar hon. ”Men jag vill så klart träffa killen som gör dig lycklig också. Men fortsätt, vad var det som hände nu?”

 

Jag berättar i stora drag vad tjejen skrev till mig innan jag kommer på att det är smartare om jag bara visar henne. Så jag tar och loggar ut från Facebook och loggar in på Twitter igen. Jag trycker upp twitlongen och så vänder jag datorn mot Nadia så att hon kan läsa. Hon läser med stora ögon.

 

”Jag är bara så trött på folk som inte kan låta kändisar vara i fred. Visst att de beundrar dem, men deras privatliv angår fasen inte dem!” säger hon argt. Jag bara stirrar på henne. Sådant utbrott fick inte ens jag. Inombords kanske, men inte utåt. ”Oj, lite för arg kanske. Men det är bara det att min kusin är en känd skådespelare i Ryssland så jag vet hur folk kan vara. Jag gillar helt enkelt inte sådant.”

”Det är lugnt. Du visade bara mina känslor jag inte vågade visa,” säger jag med ett leende på läpparna.

”Ring Harry nu. Du måste berätta för honom.”

”Vi pratar ju inte med varandra. Han kommer aldrig svara.”

”Prova och ring, det skadar inte att testa.”

 

Jag tar upp min mobil och skriver in hans mobilnummer som jag kan utantill. När det har tagit en signal så kommer jag på att han kanske sover. Så jag kollar på klockan och ser att den är snart halv åtta. Han är i Chicago, Illinois, just nu så han ska vara vaken. Efter fem signaler tutar det upptaget. Jag provar igen och det blir upptaget igen. Efter tionde försöket ger jag upp.

 

Nadia har målat klart sina tånaglar så nu ligger vi på hennes säng och kollar på en film på hennes tv. Det tar inte lång tid innan min mobil ringer. Jag kollar glatt på Nadia innan jag tar upp min mobil ifrån fickan. På skärmen står det att det är Louis som ringer. Om jag erkänner blir jag besviken men ändå intresserad av vad han kan vilja mig.

 

”Hej, det är Spencer,” svarar jag.

”Hej Spencer! Det är Louis här,” säger han. ”Jag såg att du ringde Harry innan och jag kände på mig att det måste vara något viktigt annars skulle du inte ringa nu när ni inte ska prata och heller inte så många gånger så jag ska få han och prata med dig!”
”Tack så mycket för att du vill hjälpa mig men jag tror inte att det kommer funka. Han är för envis,” säger jag.

”Jag kan lyckas om jag bara vill,” säger han. ”Först vill jag bara säga grattis eller något för er son. Harry pratade om honom med ett stort leende på läpparna under hela tiden. Och jag själv har inget emot och kan inte vänta på att träffa honom. Han verkar verkligen helt underbar. Men det var inte bara bra reaktioner.. Men! Nu ska inte jag stå här och ta upp din tid och vara en skvallerkärring utan vi säger hej då här vid och så ska jag få Harry att prata i telefonen.”

 

Jag säger hej då till honom och hör hur han öppnar en dörr och stänger den om sig igen. Det enda jag kan tänka på är vem det är som är emot Nate. Vem av killarna. Är det Liam? Eller kanske Niall? Eller är det Zayn? Eller är det kanske bara två av dem eller alla dem tre? Jag vill verkligen veta det. Nu.

 

”Harry, du har telefon här!” säger Louis högt och glatt.

”Vem är det?” säger Harry surt till Louis. Han verkar inte vara på sitt bästa humör. Men han tar telefonen i alla fall. ”Hallå? Vem är det?”

”Det är Spencer,” säger jag och hör hur han suckar i luren. ”Vänta lägg inte på. Detta är viktigt och då menar jag verkligen viktigt. Det rör dig lika mycket som det rör mig.”

”Prata på,” säger han efter en stunds tystnad.

”Det är en tjej som har DM:at mig på Twitter och gissa vad? Hon har skrivit en lång jäkla lista på saker som gör att jag är tjejen du dejtar. Jag har ingen aning hur hon kom på allt, men allt sant. Varenda anledning stämmer verkligen. Men som tur var sa hon att hon inte skulle skicka iväg det utan min tillåtelse och jag svarade henne med att jag inte är din flickvän, jag visste inte vad jag skulle säga,” säger jag.

”Du, du ska nog inte lita på henne. Även om hon sa att hon inte skulle skicka iväg det, gå in och kolla din DM igen eller hennes Twitter. Gör det nu fort medan jag är här,” säger han snabbt.

 

Nadia, som har hört vad vi har sagt, har startat datorn och gått in på Twitter. Nu ska jag bara skriva in mitt användarnamn och mitt lösenord. Som Harry antydde har jag fått ett nytt DM. Det är från samma tjej. Jag vet inte ens om det är en tjej, men jag gissar på det. De flesta fans är ändå tjejer.

 

”Hon,” säger jag och pausar för att jag inte vill ta in det.

”Hon har vad?” säger Harry oroligt.
”Hon har skickat iväg det och hon säger att inom ett dygn kommer det finnas överallt.”


FörlåtförlåtförlåtförlåtförlåtFÖRLÅT för dålig uppdatering (visst ser förlåt fult ut när man har skrivit det flera gånger? börjar tvivla på att jag stavat rätt... hm...) Såklart har jag något att skylla på som alla andra - skolan har börjat. Och vi är redan proppade med läxor, kul? OH JA!

Här är det i alla fall. Hoppas ni gillar det. Jag själv tycker att det är ganska såå ok faktiskt. Vad tror ni kommer hända nu? Hur tror ni det kommer gå för Hencer? OCH nu till den största frågan; vem tror ni är emot det?

Kommentera massor nu för nästa! :)

15 kommentarer

Linda

23 Aug 2012 19:11

Jättebra! :) xx

Svar: Tackar! xx
miletak.blogg.se

Nikki

23 Aug 2012 19:16

Jättebra kapitel, har saknat dina kapitel =D (detlätlitekonstigtmendufattarnogvadjagmenar)

Svar: Tur det! För jag har saknat att skriva! :)
miletak.blogg.se

Julia

23 Aug 2012 19:20

Superbra :) Mera

Svar: Det kommer, det kommer! :D
miletak.blogg.se

Anonym

23 Aug 2012 20:01

Omg vad jag har saknat ditt skrivande....jag bara älskar din novell och du e så grym på att skriva :)

Svar: Åh! Tack så jätte mycket! :)
miletak.blogg.se

Rukaia

23 Aug 2012 20:39

asså seriöst jag vet inte vad jag ska skriva jag älsakr din novel så jäkla mycke!<333

Svar: gfyuehjpoegfur åååh du är så söt!!!!!!!!!!
miletak.blogg.se

Lilith

23 Aug 2012 21:31

Åhh meeeer nu älskar din novell♥

Svar: iiiiiih taaaack xx
miletak.blogg.se

Anonym

23 Aug 2012 22:17

Spännande spännande, längtar tills nästa kapitel kommer

Anonym

24 Aug 2012 15:33

du är jätte duktig!!! omg vem är emot ;O

Svar: haha ja du, vi får se! :)
miletak.blogg.se

emma

24 Aug 2012 17:42

jag vill ha mer! Det är så jäkla bra! :)

Svar: tack så mycket! :)
miletak.blogg.se

:D

25 Aug 2012 12:20

meeeeeer !! :D

Svar: kommer snart nu haha :) x
miletak.blogg.se

Anonym

25 Aug 2012 17:43

Love it! Hoppas på mer snart!!!:-)

Svar: i'm on my wayyyy xx
miletak.blogg.se

becka

26 Aug 2012 14:49

gillar verkligen din novell! xx

Svar: tack så jätte mycket :) x
miletak.blogg.se

Anonym

26 Aug 2012 22:14

Vet ej om jag har kommenterat men sjukt bra kapitel älskar hela din novell <3

Hoppas du haft en bra helg <3

Svar: Aw, vad söt du är! Haft en super helg, hoppas du har haft en minst lika bra! :) xx
miletak.blogg.se

Vilma

27 Aug 2012 21:30

Du är verkligen så bra på att skriva och jag önskar att det kunde komma en ny del varje timme, haha men jag vet hur det är att gå i skolan...

Jag vet inte, jag tror det kan vara Niall för att han har en secret crush på Spencer... Wee, gissar på här haha.
Fortsätt, du är bäst. Kramisar!

Svar: Åh tack så mycket sötis! Jadu, vi får se! Kram! x
miletak.blogg.se

Mona

02 Sep 2012 20:39

Sjukt bra kapitel :)

Kommentera

Publiceras ej